×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen kiest Ajax boven Rangers en Antwerp

Davy Klaassen kiest Ajax boven Rangers en Antwerp
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 20:08 uur

Davy Klaassen heeft ervoor gekozen om terug te keren bij zijn geliefde club Ajax, ondanks verleidelijke aanbiedingen van andere clubs. Transferjournalist Nicolò Schira onthulde dat de middenvelder de kans kreeg om naar Rangers en Royal Antwerp te gaan, maar hij wees beide clubs resoluut af. De 28-jarige voetballer, die eerder al succesvol was bij Ajax voordat hij naar het buitenland vertrok, heeft duidelijk zijn hart gevolgd en besloten om terug te keren naar de Johan Cruijff ArenA.

Na zijn avonturen bij Everton, Werder Bremen en recentelijk Werder Bremen, keert Klaassen nu terug naar de club waar hij zijn naam vestigde als een van de meest getalenteerde middenvelders van Nederland. Zijn beslissing om de aanbiedingen van Rangers en Royal Antwerp af te wijzen, toont aan dat zijn loyaliteit aan Ajax en zijn verlangen om weer in het rood-witte shirt te spelen, boven alles gaat. De supporters van de Amsterdamse club zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het nieuws van zijn terugkeer.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Klaassen een waardevolle toevoeging zijn aan het team van trainer Erik ten Hag. Zijn terugkeer zal niet alleen de selectie versterken, maar ook zorgen voor een extra dosis ervaring en leiderschap op het veld. Ajax-fans kunnen nu uitkijken naar het zien van hun geliefde middenvelder weer in actie op het veld van de Johan Cruijff ArenA, waar hij ongetwijfeld opnieuw geschiedenis zal schrijven.