×
Home Nieuws Livescore

Thiago Motta prijst PSV, Juventus-trainer countert kritiek.

Thiago Motta prijst PSV, Juventus-trainer countert kritiek.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 19:56 uur

Voormalig topvoetballer Thiago Motta heeft zijn bewondering uitgesproken voor PSV, de Nederlandse voetbalclub die momenteel deelneemt aan de Champions League. Motta, die momenteel werkzaam is als trainer bij Juventus, liet weten dat hij een hoge pet op heeft van de Eindhovense ploeg. Tijdens een persconferentie in aanloop naar het aankomende Champions League-duel tussen Juventus en PSV, werd Motta geconfronteerd met vragen over de 'naïviteit' van de Nederlandse club.

De trainer van Juventus countert echter de kritiek op PSV en benadrukt dat hij het team van Roger Schmidt niet onderschat. Motta prijst de speelstijl en de mentaliteit van PSV en gelooft dat ze een geduchte tegenstander zullen zijn in het aankomende duel. Met zijn ervaring als voormalig profvoetballer en zijn huidige rol als trainer, weet Motta als geen ander hoe belangrijk het is om elke tegenstander serieus te nemen in de Champions League.

PSV staat voor een grote uitdaging tegen Juventus, een van de topclubs in Europa. De Eindhovense ploeg zal alles op alles moeten zetten om een goed resultaat neer te zetten tegen de Italiaanse grootmacht. Met de steun van hun fans en de vastberadenheid van trainer Roger Schmidt, hoopt PSV te kunnen verrassen in dit prestigieuze toernooi. Het belooft een spannende strijd te worden tussen twee voetbalgrootheden, waarbij PSV vastbesloten is om te laten zien dat ze niet onderschat mogen worden.