×
Home Nieuws Livescore

Fitte Noa Lang start in Champions League tegen Juventus

Fitte Noa Lang start in Champions League tegen Juventus
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 19:32 uur

Goed nieuws voor PSV-fans! Trainer Peter Bosz heeft bevestigd dat Noa Lang fit is en klaar staat voor de Champions League-wedstrijd tegen Juventus. Op de afsluitende training werden beelden gemaakt van de fitte buitenspeler, die vanaf de aftrap inzetbaar zal zijn. Lang heeft hard gewerkt om op tijd fit te geraken en zijn aanwezigheid zal een welkome toevoeging zijn voor het team in deze belangrijke wedstrijd.

De supporters van PSV kunnen opgelucht ademhalen nu Noa Lang weer beschikbaar is. Zijn snelheid en technische vaardigheden zullen van onschatbare waarde zijn in het duel tegen Juventus. Met Lang in de basis heeft PSV een extra wapen om de Italiaanse verdediging te ontregelen en kansen te creƫren voor het doel.

De terugkeer van Noa Lang komt op een cruciaal moment voor PSV, dat strijdt om een plek in de volgende ronde van de Champions League. Met zijn fitheid en scherpte zal Lang een belangrijke rol spelen in de strategie van Bosz tegen Juventus. De fans kunnen niet wachten om hem in actie te zien en hopen op een memorabele avond in het Philips Stadion.