×
Home Nieuws Livescore

Van de Kerkhof broers teleurgesteld in PSV's prestatie

Van de Kerkhof broers teleurgesteld in PSV's prestatie
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 19:24 uur

Afgelopen weekend beleefden Willy en René van de Kerkhof geen plezier aan de prestatie van PSV. De Eindhovenaren boekten een 2-0 overwinning op NEC, dat een groot deel van de wedstrijd met slechts tien spelers op het veld stond. De voormalige PSV-iconen delen echter de mening dat de score hoger had kunnen en moeten uitvallen.

Willy en René van de Kerkhof, die bekend staan om hun kritische blik op het spel van PSV, keken met gemengde gevoelens naar de wedstrijd. Hoewel de Eindhovenaren de drie punten veiligstelden, vonden de broers dat de ploeg meer doelpunten had moeten maken tegen een verzwakt NEC. De gebroeders van de Kerkhof zijn van mening dat PSV meer daadkracht had moeten tonen in de aanval om de wedstrijd overtuigender te beslissen.

Na afloop van de wedstrijd spraken Willy en René van de Kerkhof openlijk over hun teleurstelling in het spel van PSV. Ze benadrukten dat het belangrijk is om ook tegen tien man van de tegenstander scherp en effectief te blijven spelen. De voormalige PSV-sterren hopen dat de ploeg lessen trekt uit deze wedstrijd en in de toekomst beter omgaat met dergelijke situaties om zo hun ambities waar te maken.