×
Home Nieuws Livescore

Juventus-trainer lovend over PSV-speler tijdens persconferentie Champions League.

Juventus-trainer lovend over PSV-speler tijdens persconferentie Champions League.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 19:16 uur

Tijdens de persconferentie van Juventus ter voorbereiding op het aankomende Champions League-duel tegen PSV, vond er een bijzonder moment plaats. Thiago Motta, de trainer van Juventus, werd gevraagd naar zijn mening over een specifieke speler van PSV en zijn antwoord verraste velen. Motta bleek namelijk zeer onder de indruk te zijn van de desbetreffende PSV'er en prees hem uitgebreid. "Hij is een geweldige speler en een zeer aardige jongen," verklaarde Motta met een glimlach.

De lof van Motta voor de speler van PSV zorgde voor opschudding onder de aanwezige journalisten en fans. De trainer van Juventus gaf aan dat hij de kwaliteiten van de betreffende speler zeer hoog inschat en dat hij een waardevolle toevoeging zou zijn voor elk team. De complimenten van Motta zorgden voor extra spanning en anticipatie voor het aankomende duel tussen Juventus en PSV.

De uitspraken van Thiago Motta zullen ongetwijfeld de nodige discussies en speculaties teweegbrengen in de aanloop naar het Champions League-duel. De lovende woorden van de Juventus-trainer zorgen voor extra motivatie bij zowel de spelers van PSV als die van Juventus. Het belooft een boeiende strijd te worden tussen de twee Europese topclubs, waarbij de focus nu extra op de betreffende PSV'er zal liggen dankzij de complimenten van Motta.