×
Home Nieuws Livescore

Davy Klaassen toont flexibiliteit in contractonderhandelingen met Ajax

Davy Klaassen toont flexibiliteit in contractonderhandelingen met Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 18:32 uur

Ajax en Davy Klaassen hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd, waarbij de middenvelder bereid is om concessies te doen in zijn contractonderhandelingen. Mike Verweij, de Ajax-watcher van De Telegraaf, onthulde dat Klaassen "veel water bij de wijn doet" om tot overeenstemming te komen met de club waar hij als kind al speelde.

Deze stap van Klaassen toont zijn sterke band met Ajax en zijn bereidheid om zich in te zetten voor de club waar hij groot is geworden. Verweij benadrukte dat de middenvelder een belangrijke rol speelt in het team en dat zijn loyaliteit en toewijding aan Ajax duidelijk naar voren komen in de contractonderhandelingen.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld verheugd zijn met dit nieuws, aangezien Klaassen een geliefde speler is die bekend staat om zijn harde werk en toewijding op het veld. Met zijn beslissing om water bij de wijn te doen, laat Klaassen zien dat hij niet alleen een getalenteerde voetballer is, maar ook een echte clubman die het beste voor heeft met Ajax.