×
Home Nieuws Livescore

Kodai Sano en Carl Hoefkens gestraft na rode kaarten.

Kodai Sano en Carl Hoefkens gestraft na rode kaarten.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 18:08 uur

NAC Breda zal het in de komende Eredivisie-wedstrijd moeten stellen zonder middenvelder Kodai Sano, die een rode kaart ontving tijdens het uitduel met PSV afgelopen zaterdag. De Nijmegenaren zullen het dus moeten doen zonder de creatieve inbreng van Sano op het veld. De rode kaart betekent dat de Japanse speler geschorst is voor één wedstrijd, wat een flinke aderlating is voor het team van trainer Carl Hoefkens.

Hoefkens zelf is ook niet ontkomen aan de gevolgen van de rode kaart van Sano. De trainer van NAC Breda is door de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) op de hoogte gesteld van de straf van zijn speler. Hoefkens zal dus ook een manier moeten vinden om het gemis van Sano op te vangen tijdens de eerstvolgende wedstrijd. Het is een uitdaging voor de coach om een geschikte vervanger te vinden die de afwezigheid van de Japanse middenvelder kan opvangen.

De rode kaart van Sano en de daaropvolgende schorsing zorgen voor de nodige kopzorgen bij NAC Breda. De ploeg zal moeten schakelen en zich aanpassen aan de afwezigheid van een belangrijke speler in de komende wedstrijd. Het is aan trainer Hoefkens om zijn team klaar te stomen en tactisch voor te bereiden op de uitdaging die voor hen ligt zonder de creatieve impulsen van Sano op het veld.