×
Home Nieuws Livescore

Priske kan rekenen op Zuid-Koreaanse versterking bij Feyenoord

Priske kan rekenen op Zuid-Koreaanse versterking bij Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 17:32 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske kan vanaf aanstaande maandag eindelijk een beroep doen op zijn nieuwste aanwinst, Inbeom Hwang. De Zuid-Koreaanse middenvelder heeft groen licht gekregen met het verkrijgen van zijn werkvergunning en is nu officieel speelgerechtigd voor de Rotterdamse club. Na een periode van wachten en administratieve rompslomp kan Hwang eindelijk zijn kwaliteiten op het veld laten zien en zijn teamgenoten versterken.

De komst van Inbeom Hwang naar Feyenoord heeft voor de nodige opwinding gezorgd onder de supporters. Met zijn technische vaardigheden en creativiteit op het middenveld, wordt de Zuid-Koreaan gezien als een waardevolle toevoeging aan het team van Priske. De fans kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en hopen dat Hwang snel zijn stempel zal drukken op het spel van Feyenoord.

De 24-jarige Hwang heeft al indruk gemaakt tijdens de trainingen en oefenwedstrijden, en zijn officiële debuut in het Feyenoord-shirt wordt met veel verwachtingen tegemoet gezien. Met zijn snelheid, passing en tactisch inzicht kan hij een belangrijke rol gaan spelen in het streven van Feyenoord naar succes in zowel de nationale competitie als in Europa. De supporters kunnen niet wachten om te zien hoe Hwang zich zal manifesteren op het veld en zijn potentieel volledig zal benutten in het shirt van de club.