×
Home Nieuws Livescore

Kramer kritisch op Priske's nabesprekingen met Feyenoord-spelers.

Kramer kritisch op Priske's nabesprekingen met Feyenoord-spelers.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 17:08 uur

RKC Waalwijk-spits Michiel Kramer heeft zijn ongenoegen geuit over de manier waarop Feyenoord-coach Brian Priske zijn spelers benadert na wedstrijden. Kramer, die eerder voor Feyenoord speelde, noemt de aanpak van de Deense trainer 'onzin'. De voormalige spits van de Rotterdammers is kritisch over de manier waarop Priske zijn team toesprak op het veld na een recente wedstrijd.

Kramer, die momenteel uitkomt voor RKC Waalwijk in de Eredivisie, liet weten dat hij niet gelooft in de effectiviteit van de benadering van Priske. De ervaren aanvaller, die bekend staat om zijn directe en uitgesproken mening, vindt dat de manier waarop een trainer zijn spelers aanspreekt van cruciaal belang is voor het teamgevoel en de prestaties op het veld.

De uitspraken van Kramer zorgen voor opschudding in de Nederlandse voetbalwereld, aangezien het niet vaak voorkomt dat een speler zo openlijk kritiek uit op een collega-trainer. De reactie van Feyenoord en Priske zelf op de kritiek van Kramer wordt met spanning afgewacht, aangezien dit mogelijk tot verdere discussie en reacties kan leiden binnen de voetbalgemeenschap.