×
Home Nieuws Livescore

Driessen: Priske's wisselbeleid kost Feyenoord punten tegen Groningen

Driessen: Priske's wisselbeleid kost Feyenoord punten tegen Groningen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 16:32 uur

Feyenoord leed afgelopen weekend puntenverlies in de uitwedstrijd tegen FC Groningen, en volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf is Brian Priske daar debet aan. De Deense trainer van Feyenoord kwam onder vuur te liggen vanwege zijn wisselbeleid tijdens de wedstrijd. Driessen keek vol onbegrip naar de beslissingen van Priske en is van mening dat deze hebben bijgedragen aan het teleurstellende resultaat voor de Rotterdammers.

In de wedstrijd tegen FC Groningen leek Feyenoord lange tijd op weg naar een overwinning, maar door enkele opmerkelijke wissels van Priske kwam de voorsprong in gevaar. Driessen bekritiseerde vooral de timing en keuzes van de Deense trainer, die volgens hem niet het maximale uit zijn spelers haalde. De journalist benadrukte dat Feyenoord met een andere aanpak wellicht de drie punten had kunnen veiligstellen.

De discussie over het wisselbeleid van Brian Priske zal ongetwijfeld nog voortduren in de komende dagen. Feyenoord-fans en analisten zullen zich blijven afvragen of de Deense trainer de juiste beslissingen heeft genomen en wat de gevolgen daarvan zijn geweest voor het resultaat tegen FC Groningen. Het is aan Priske en zijn team om de kritiek te weerleggen en zich te herpakken in de volgende wedstrijd om het vertrouwen terug te winnen.