×
Home Nieuws Livescore

Thiago Motta vol lof over duurste Juventus-aanwinst Koopmeiners

Thiago Motta vol lof over duurste Juventus-aanwinst Koopmeiners
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 16:16 uur

Voormalig Italiaans international Thiago Motta heeft lovende woorden gesproken over de Nederlandse voetballer Teun Koopmeiners. De middenvelder maakte deze zomer de overstap naar Juventus, waar hij de duurste inkomende transfer was. Motta, die zelf een succesvolle carrière als speler en trainer heeft gehad, is vol vertrouwen dat Koopmeiners zal schitteren in Turijn.

Motta, die momenteel werkzaam is als jeugdtrainer bij de Italiaanse club, prijst de kwaliteiten van Koopmeiners en gelooft dat hij perfect past in het spel van Juventus. De Nederlander staat bekend om zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en leiderschap op het veld, eigenschappen die volgens Motta van onschatbare waarde zullen zijn voor de club.

De trainer benadrukt dat Koopmeiners niet alleen een getalenteerde speler is, maar ook een harde werker die altijd streeft naar verbetering. Met zijn positieve instelling en toewijding aan het spel, is Motta ervan overtuigd dat de Nederlander een belangrijke rol zal spelen in het succes van Juventus dit seizoen. Voetbalfans wereldwijd kijken reikhalzend uit naar de prestaties van Koopmeiners in het iconische zwart-witte shirt van de Italiaanse grootmacht.