×
Home Nieuws Livescore

Hans Kraay jr. prijst Boscagli: Speler van het weekend

Hans Kraay jr. prijst Boscagli: Speler van het weekend
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 15:16 uur

Voormalig voetballer en huidige analist Hans Kraay jr. heeft zijn bewondering uitgesproken voor de mentale veerkracht van Olivier Boscagli, nadat de verdediger van PSV zijn teleurstelling over een mislukte transfer naar Brighton & Hove Albion wist om te zetten in een sterke prestatie op het veld. In de ESPN-rubriek 'Bellen met' benoemde Kraay Boscagli tot zijn 'speler van het weekend' vanwege zijn belangrijke rol in de wedstrijd tegen NEC.

Boscagli, die eerder deze zomer dicht bij een overstap naar de Engelse club was, liet zien dat hij zich niet uit het veld liet slaan door de tegenslag. Met een solide optreden in de verdediging en een assist op zijn naam, speelde de Fransman een cruciale rol in de overwinning van PSV op NEC. Kraay prees Boscagli om zijn professionaliteit en focus, en noemde hem een voorbeeld voor andere spelers die met teleurstellingen om moeten gaan.

De lof van Kraay voor Boscagli onderstreept niet alleen de kwaliteiten van de verdediger als voetballer, maar ook zijn mentale weerbaarheid en karakter. Het vermogen om tegenslagen te overwinnen en sterker terug te komen, is volgens Kraay een essentiƫle eigenschap voor elke topsporter. Boscagli's optreden tegen NEC toont aan dat hij niet alleen fysiek, maar ook mentaal klaar is om het beste uit zichzelf te halen en zijn team naar succes te leiden.