×
Home Nieuws Livescore

Neymar waarschuwt Brazilianen voor Mbappé bij Real Madrid

Neymar waarschuwt Brazilianen voor Mbappé bij Real Madrid
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 14:32 uur

De transfer van Kylian Mbappé naar Real Madrid deze zomer zorgde voor veel opwinding in de voetbalwereld. De Franse superster werd op spectaculaire wijze gepresenteerd door de Koninklijke, maar volgens bronnen heeft zijn teamgenoot Neymar een waarschuwing gegeven aan zijn landgenoten in Madrid. Neymar zou hebben aangegeven dat niet iedereen in de Spaanse hoofdstad blij hoeft te zijn met de komst van Mbappé.

De Braziliaanse aanvaller, die zelf ook voor Real Madrid werd genoemd in het verleden, schijnt zijn landgenoten te hebben gewaarschuwd voor de impact die Mbappé kan hebben op het team en de competitie. Neymar, die een goede band heeft met Mbappé vanuit hun gezamenlijke tijd bij Paris Saint-Germain, zou hebben benadrukt dat de snelheid, techniek en doelgerichtheid van de Franse speler een serieuze bedreiging vormen voor de tegenstanders van Real Madrid.

Met de toevoeging van Mbappé aan het team van Real Madrid, wordt de aanvalslinie van de club versterkt met nog meer kwaliteit en potentieel. De combinatie van Mbappé, Neymar en andere sterspelers zoals Karim Benzema belooft een angstaanjagende aanval voor de tegenstanders van de Koninklijke. Het is duidelijk dat Real Madrid met de komst van Mbappé hun ambities om zowel nationaal als internationaal te domineren, verder versterkt.