×
Home Nieuws Livescore

Frenkie de Jong traint weer mee bij FC Barcelona

Frenkie de Jong traint weer mee bij FC Barcelona
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 14:08 uur

Frenkie de Jong kan opgelucht ademhalen na zijn terugkeer op het trainingsveld bij FC Barcelona. De 27-jarige Nederlandse middenvelder sloot maandag aan bij de groepstraining van de Catalaanse club, zo meldt het Spaanse sportmedium Mundo Deportivo. Na een periode van afwezigheid wegens blessureleed is De Jong weer terug in de selectie, wat een flinke opsteker is voor zowel de speler zelf als voor het team van Barcelona.

Echter, niet alles is rozengeur en maneschijn voor de Catalanen. De Spaanse aanvaller Dani Olmo zal voorlopig niet te bewonderen zijn op het trainingsveld. Olmo, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, kampt met een blessure waardoor hij tijdelijk afwezig zal zijn bij de groepstrainingen van Barcelona. Dit vormt een tegenvaller voor de club, aangezien Olmo een belangrijke speler is in het team en zijn afwezigheid zeker voelbaar zal zijn.

De terugkeer van Frenkie de Jong en het tijdelijke gemis van Dani Olmo zorgen voor een mix van emoties binnen de selectie van FC Barcelona. De Jong zal ongetwijfeld zijn uiterste best doen om weer op zijn oude niveau te komen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het team. Aan de andere kant zal Barcelona moeten improviseren en andere spelers de kans geven om op te staan in de afwezigheid van Olmo. Het belooft een interessante periode te worden voor de Catalaanse club, waarin zowel uitdagingen als kansen zich zullen voordoen.