×
Home Nieuws Livescore

Ryan Gravenberch maakt verpletterende indruk bij Liverpool, Jota vol lof

Ryan Gravenberch maakt verpletterende indruk bij Liverpool, Jota vol lof
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 14 september 2023 21:16 uur

Liverpool's nieuwste aanwinst, Ryan Gravenberch, heeft een verpletterende indruk gemaakt op zijn teamgenoten bij Liverpool. Diogo Jota, die zelf ook niet achterblijft in zijn lofzang, prijst de 21-jarige middenvelder, die op de laatste dag van de transferperiode overkwam van Bayern München.

Hoewel Gravenberch nog wacht op zijn debuut onder manager Jürgen Klopp, is Jota al razend enthousiast. "Hij past zich geweldig aan", verklaart de Portugese aanvaller op de officiële website van The Reds. "Natuurlijk heeft hij hier twee goede vrienden, zijn landgenoten", verwijst hij naar Virgil van Dijk en Cody Gakpo. "Nu zijn ze met z'n drieën en kunnen ze elkaar ondersteunen."

Jota is in ieder geval verheugd over de komst van de voormalige Ajacied. "Ik was natuurlijk weg en heb pas een paar trainingssessies met hem gehad, maar je kunt zien dat hij kwaliteit toevoegt met de bal aan zijn voet. Ik denk dat hij weer iemand is die ons verder zal brengen." Gravenberch kan zaterdag voor het eerst in actie komen voor Liverpool tijdens de Premier League-wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

Jota zelf heeft ook een succesvolle interlandperiode achter de rug. Hij scoorde twee keer en gaf een assist tijdens de overtuigende 9-0 overwinning op Luxemburg.