×
Home Nieuws Livescore

De Boer: Klaassen hardwerkend en onmisbaar voor Ajax terugkeer

De Boer: Klaassen hardwerkend en onmisbaar voor Ajax terugkeer
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 11:48 uur

Voormalig Ajax-speler Ronald de Boer heeft zijn twijfels geuit over de kans dat Davy Klaassen een basisplaats zal veroveren bij de Amsterdammers. De middenvelder lijkt echter steeds dichter bij een terugkeer naar de club te komen. De Boer prijst Klaassen om zijn harde werk en consistente prestaties, maar gelooft niet dat hij automatisch een vaste plek in het team zal krijgen.

De Boer benadrukt dat Klaassen altijd hard werkt en nooit ondermaats presteert, wat volgens hem de reden is dat technisch directeur Francesco Farioli geïnteresseerd is in zijn komst. De ervaren voetbalanalist erkent de kwaliteiten van Klaassen, maar wijst erop dat de concurrentie binnen het team groot is en dat de middenvelder zich zal moeten bewijzen om een basisplaats te verdienen.

Met de mogelijke terugkeer van Klaassen naar Ajax groeit de spanning binnen de selectie, aangezien de middenvelder een bekend gezicht is voor de club en fans. De Boer houdt echter een slag om de arm en benadrukt dat het uiteindelijk aan trainer Erik ten Hag zal zijn om te beslissen welke spelers een plek verdienen in het basiselftal.