×
Home Nieuws Livescore

Afellay en Van Hooijdonk kritisch op Feyenoord na gelijkspel

Afellay en Van Hooijdonk kritisch op Feyenoord na gelijkspel
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 11:16 uur

Voormalig Feyenoord-spelers Ibrahim Afellay en Pierre van Hooijdonk hebben onlangs hun kritiek geuit op de prestaties van de Rotterdamse club. Met name verdediger Gijs Smal kreeg het zwaar te verduren van de oud-voetballers, terwijl de lof werd toegezwaaid aan Quinten Timber en David Hancko. De kritiek komt na het gelijkspel van Feyenoord tegen FC Groningen (2-2), waarmee de Rotterdammers voor de derde keer in vier wedstrijden punten verspeelden.

Afellay en Van Hooijdonk lieten weten teleurgesteld te zijn in de recente prestaties van Feyenoord, waarbij vooral de defensieve kwetsbaarheid van het team onder de loep werd genomen. Smal, die in de wedstrijd tegen FC Groningen een moeilijke avond beleefde, kreeg van beide oud-spelers kritiek op zijn verdedigende optreden. Aan de andere kant werden Timber en Hancko geprezen voor hun positieve bijdrage aan het team.

De gelijke spelen van Feyenoord hebben de druk op trainer Arne Slot verhoogd, aangezien de clubleiding en supporters hadden gehoopt op een betere start van het seizoen. Met de kritiek van Afellay en Van Hooijdonk in het achterhoofd zal de Rotterdamse club zich moeten herpakken om de ambities voor dit seizoen waar te maken. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor Feyenoord om het tij te keren en weer aansluiting te vinden bij de top van de Eredivisie.