×
Home Nieuws Livescore

Bozs herenigt Lang en Júnior voor Champions League kraker

Bozs herenigt Lang en Júnior voor Champions League kraker
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 10:48 uur

Trainer Peter Bozs kan in de aanstaande wedstrijd tegen Juventus weer rekenen op de inzet van Noa Lang en Mauro Júnior. De Eindhovenaren hebben via officiële clubkanalen de selectie onthuld voor de aankomende Champions League-kraker. Met de terugkeer van Lang en Júnior hopen PSV-fans op een versterkte aanvalslinie en meer creativiteit op het veld.

Noa Lang en Mauro Júnior, beide belangrijke spelers in het team van Bozs, hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan hun herstel om op tijd fit te zijn voor het cruciale duel tegen Juventus. De supporters van PSV zullen opgelucht zijn dat deze twee talentvolle spelers weer beschikbaar zijn en hun team kunnen versterken in de strijd om de overwinning in de Champions League.

Met de terugkeer van Lang en Júnior heeft trainer Bozs nu meer opties tot zijn beschikking en kan hij mogelijk zijn tactiek aanpassen om de Italiaanse grootmacht te bestrijden. De spanning stijgt in aanloop naar de kraker en de fans kunnen niet wachten om te zien hoe PSV het zal doen tegen Juventus met een herenigd team op het veld.