×
Home Nieuws Livescore

Wijnstekers lovend over Boscagli's mentaliteit na transferdrama.

Wijnstekers lovend over Boscagli's mentaliteit na transferdrama.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 10:08 uur

Voormalig voetballer Ben Wijnstekers heeft lovende woorden over voor de positieve instelling van Olivier Boscagli. De Franse verdediger werd deze zomer geconfronteerd met de teleurstelling van een mislukte transfer van PSV naar Brighton & Hove Albion, maar zijn veerkracht en professionele houding hebben indruk gemaakt op Wijnstekers.

Wijnstekers, die zelf bekend staat om zijn winnaarsmentaliteit, prijst Boscagli voor zijn vermogen om snel over tegenslagen heen te stappen en zich volledig te blijven focussen op zijn spel. De Monegask heeft bewezen een waardevolle kracht te zijn voor PSV, ondanks de teleurstelling van de gemiste kans op een transfer naar de Premier League.

De voormalige international is onder de indruk van de mentale veerkracht van Boscagli en gelooft dat deze eigenschap hem zal helpen om zich verder te ontwikkelen als speler. Wijnstekers benadrukt het belang van een positieve mindset in de sport en ziet in Boscagli een voorbeeld van hoe een professionele houding kan leiden tot succes, zelfs in moeilijke tijden.