×
Home Nieuws Livescore

Ajax hardst getroffen door politiestakingen: 'ongelukkig', aldus Brink.

Ajax hardst getroffen door politiestakingen: 'ongelukkig', aldus Brink.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 16 september 2024 08:56 uur

Ajax wordt hard getroffen door de politiestakingen, zo stelt Maarten Brink, projectleider van de politieacties. Hij noemt het 'ongelukkig' dat juist de Amsterdammers de meeste hinder ondervinden van de stakingen. Brink benadrukt dat Ajax simpelweg meer risicovolle wedstrijden speelt dan andere clubs in Nederland.

De gevolgen van de politiestakingen zijn duidelijk merkbaar voor de club uit Amsterdam. Zo moest Ajax al twee belangrijke duels aan zich voorbij laten gaan vanwege de stakingen. De wedstrijden tegen Feyenoord (uit) en FC Utrecht (thuis) konden niet doorgaan, wat zowel sportief als financieel een flinke tegenvaller is voor de club.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat zij hun ploeg niet konden steunen tijdens deze cruciale wedstrijden. De impact van de politiestakingen op het Nederlandse voetbal wordt hiermee pijnlijk duidelijk, en roept vragen op over de manier waarop dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Ajax zal nu moeten focussen op het inhalen van de gemiste wedstrijden en het behalen van hun sportieve doelen, ondanks de obstakels die de politiestakingen met zich meebrengen.