×
Home Nieuws Livescore

Afellay waarschuwt: PSV kwetsbaar in Champions League defensie.

Afellay waarschuwt: PSV kwetsbaar in Champions League defensie.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 23:32 uur

Voormalig PSV-middenvelder Ibrahim Afellay heeft zijn zorgen geuit over de defensieve stabiliteit van zijn voormalige club in de aanstaande Champions League-wedstrijden. Tijdens een recente uitzending van Studio Voetbal benadrukte Afellay het belang van een solide verdediging op het hoogste Europese niveau en waarschuwde hij dat PSV mogelijk tegen problemen aan zal lopen.

Afellay, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, wees op het significante verschil tussen de Eredivisie en de Champions League. Hij benadrukte dat de tegenstand in Europa van een ander kaliber is en dat PSV zich daarop moet voorbereiden. Met zijn ervaring en inzicht in het spel, benadrukte Afellay het belang van een goed georganiseerde verdediging om succesvol te kunnen zijn in de prestigieuze competitie.

De voormalige international drong er bij PSV op aan om defensief alert te zijn en te werken aan een hechte eenheid achterin. Afellay gelooft dat een sterke verdediging de basis vormt voor succes in de Champions League en dat PSV zich daarop moet focussen om zich te kunnen meten met de topclubs van Europa. Met zijn waarschuwing hoopt Afellay zijn voormalige club te behoeden voor mogelijke valkuilen en hen te inspireren om defensief solide te spelen in de komende uitdagingen.