×
Home Nieuws Livescore

Pierre van Hooijdonk: AZ favoriet voor tweede plek Eredivisie

Pierre van Hooijdonk: AZ favoriet voor tweede plek Eredivisie
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 23:16 uur

Voormalig voetballer Pierre van Hooijdonk heeft zijn voorspellingen gedeeld over de Eredivisie van dit seizoen en ziet AZ als de favoriet voor de tweede plaats. Tijdens een uitzending van Studio Voetbal gaf Van Hooijdonk aan dat de teams onder PSV tot nu toe weinig indruk hebben gemaakt. Met zijn ervaring en inzicht in het Nederlandse voetbal, gelooft hij dat AZ de potentie heeft om boven de rest uit te stijgen en een sterke positie in de competitie te veroveren.

De aanvoerder van AZ, Jordy Clasie, reageerde op deze voorspellingen met terughoudendheid. Tijdens hetzelfde programma gaf Clasie aan dat hij zich nog niet wil wagen aan concrete doelstellingen voor het seizoen. De middenvelder lijkt de focus te leggen op het stap voor stap verbeteren van het team en het behalen van goede resultaten in de wedstrijden die komen gaan. Met zijn leiderschap en ervaring op het veld, zal Clasie een belangrijke rol spelen in het streven van AZ naar succes in de Eredivisie.

De discussie over de krachtsverhoudingen in de Nederlandse competitie blijft voortduren, met verschillende experts en voetballers die hun visies delen. De strijd om de topplaatsen belooft dit seizoen bijzonder spannend te worden, met AZ die zich volgens Van Hooijdonk in een gunstige positie bevindt. Het is afwachten hoe de competitie zich verder zal ontvouwen en welke teams uiteindelijk bovenaan zullen eindigen.