×
Home Nieuws Livescore

Dumfries redt Internazionale met late gelijkmaker tegen Monza

Dumfries redt Internazionale met late gelijkmaker tegen Monza
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 23:08 uur

In een zenuwslopende wedstrijd heeft Denzel Dumfries Internazionale zondagavond gered door een cruciale gelijkmaker te scoren tegen Monza. De Italiaanse kampioen leek op weg naar een verrassende 1-0 nederlaag, maar de Nederlandse vleugelverdediger besloot anders. Met een doelpunt in de 88ste minuut voorkwam Dumfries dat Inter met lege handen achterbleef.

De spanning was om te snijden toen Dumfries zijn moment van glorie beleefde. Met zijn doelpunt zorgde hij ervoor dat Inter een kostbaar punt veiligstelde in de strijd om de top van de Serie A. De fans van de club uit Milaan zullen de naam van de Nederlandse international nog lang heugen als de man die hun team behoedde voor een pijnlijke nederlaag.

Dumfries' heldenrol onderstreept zijn groeiende invloed bij Inter en zijn vermogen om op cruciale momenten te schitteren. Zijn doelpunt tegen Monza zal niet alleen in het geheugen van de fans gegrift staan, maar ook in de annalen van de clubgeschiedenis. Met zijn vastberadenheid en doelgerichtheid heeft Dumfries opnieuw bewezen een waardevolle aanwinst te zijn voor het team van coach Simone Inzaghi.