×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn schittert met twee assists bij debuut Al Ittihad

Bergwijn schittert met twee assists bij debuut Al Ittihad
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 22:48 uur

Steven Bergwijn schittert tijdens zijn debuut voor Al Ittihad

Het was een droomdebuut voor Steven Bergwijn bij Al Ittihad. De voormalige Ajax-vleugelaanvaller maakte zondag een verpletterende indruk door twee assists te leveren in de overtuigende 7-1 overwinning op Al Wehda. Bergwijn, die onlangs de overstap maakte naar de Saoedische club, liet direct zien waarom hij wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in het internationale voetbal.

Met zijn snelle dribbels en scherpe voorzetten was Bergwijn een constante dreiging voor de verdediging van Al Wehda. Zijn spel zorgde voor opwinding onder de fans van Al Ittihad, die nu al hoge verwachtingen hebben van de Nederlandse aanvaller. Bergwijn's aanwezigheid op het veld gaf het team een extra dimensie en zijn bijdrage aan de overwinning werd alom geprezen door zijn nieuwe ploeggenoten en de technische staf.

Na afloop van de wedstrijd werd Bergwijn overladen met lof en complimenten voor zijn indrukwekkende optreden. De vleugelspeler zelf toonde zich bescheiden en benadrukte dat het succes van het team voorop staat. Met zijn sterke start bij Al Ittihad heeft Bergwijn nu al laten zien dat hij een belangrijke speler kan worden voor zijn nieuwe club en een publiekslieveling voor de fans.