×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid-jeugdspelers gearresteerd voor delen seksvideo minderjarige

Real Madrid-jeugdspelers gearresteerd voor delen seksvideo minderjarige
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 14 september 2023 20:32 uur

In een schokkende wending van gebeurtenissen zijn drie jonge talenten van een bekende voetbalclub in Madrid gearresteerd wegens het delen van een expliciete video van een minderjarige. Dit nieuws, afkomstig van El Confidencial op basis van politiebronnen, heeft de sportwereld op zijn kop gezet. De betrokkenheid van een vierde speler, die ook een verklaring heeft afgelegd, wordt momenteel nog onderzocht.

Volgens Spaanse media zou dit slechts het topje van de ijsberg kunnen zijn. Er wordt niet uitgesloten dat er meer spelers, mogelijk zelfs uit het eerste elftal, bij deze zaak betrokken zijn. De Guardia Civil heeft donderdagochtend een inval gedaan op het trainingscomplex Valdebas, waar de drie jeugdspelers zijn gearresteerd.

Real Madrid heeft gereageerd op deze schokkende gebeurtenissen middels een officiële verklaring. "Real Madrid heeft vernomen dat een speler van het Castilla-team en drie spelers van Real Madrid C een verklaring hebben afgelegd bij de Guardia Civil in verband met een klacht over het vermeende verspreiden van een video in een privé-chat op WhatsApp. Zodra de club gedetailleerde informatie heeft over de feiten, zullen er passende maatregelen worden genomen."

De moeder van het zestienjarige slachtoffer heeft op 6 september aangifte gedaan. Volgens haar heeft een van de verdachten een seksvideo van haar dochter opgenomen en deze vervolgens verspreid. De hoofdverdachte, die uitkomt voor Real Madrid C, zou een relatie hebben gehad met het meisje.

Deze schokkende gebeurtenissen werpen een donkere schaduw over de reputatie van de betrokken voetbalclub en benadrukken het belang van het aanpakken van dergelijke ernstige misdrijven. De autoriteiten zullen ongetwijfeld grondig onderzoek doen om de waarheid aan het licht te brengen en gerechtigheid te laten zegevieren.