×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Perez verbaasd over Santiago Gimenez tegen FC Groningen

Kenneth Perez verbaasd over Santiago Gimenez tegen FC Groningen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 21:32 uur

Feyenoord-analist Kenneth Perez heeft zijn wenkbrauwen gefronst bij het optreden van Santiago Gimenez tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen. De jonge spits wist niet echt indruk te maken, maar gelukkig voor hem lijken zijn concurrenten nog niet direct op zijn hielen te zitten. Dit werd duidelijk uitgesproken door voormalig Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi in het programma 'Dit was het Weekend'.

Perez, die bekend staat om zijn scherpe analyses, was kritisch over de prestaties van Gimenez en benadrukte dat de jonge Argentijn nog stappen moet zetten om zich te kunnen meten met de andere aanvallers in de Eredivisie. El Ahmadi voegde hieraan toe dat hoewel Gimenez nog niet op zijn best was, de concurrentie nog niet direct een bedreiging vormt voor zijn positie in het team.

De discussie over de vorm van Gimenez en zijn positie binnen Feyenoord zal ongetwijfeld voortduren in de komende wedstrijden. Fans en analisten zullen nauwlettend in de gaten houden hoe de jonge spits zich ontwikkelt en of hij in staat zal zijn om zijn concurrenten achter zich te houden. Het belooft een interessant vervolg van het seizoen te worden voor de talentvolle Argentijn.