×
Home Nieuws Livescore

Rabiot kiest voor Olympique Marseille volgens Fabrizio Romano

Rabiot kiest voor Olympique Marseille volgens Fabrizio Romano
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 21:24 uur

Adrien Rabiot verruilt Juventus voor een terugkeer naar zijn thuisland, Frankrijk. De Franse middenvelder zal zijn voetballoopbaan voortzetten bij Olympique Marseille, zo bevestigde de bekende transferexpert Fabrizio Romano zondagavond. Na een periode bij de Italiaanse topclub Juventus staat Rabiot op het punt om een contract te ondertekenen in Zuid-Frankrijk.

De 26-jarige Rabiot, die bekend staat om zijn elegante speelstijl en sterke fysieke aanwezigheid op het middenveld, keert dus terug naar de Ligue 1 waar hij eerder succesvol was bij Paris Saint-Germain. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn kwaliteiten als box-to-box middenvelder, zal Rabiot ongetwijfeld een belangrijke aanwinst zijn voor Olympique Marseille.

De transfer van Rabiot naar Marseille markeert een nieuwe fase in zijn carrière, waarbij hij de kans krijgt om zijn talenten verder te ontwikkelen en een sleutelrol te spelen in het team van de Franse club. De supporters van Olympique Marseille kunnen zich verheugen op de komst van deze getalenteerde speler, die met zijn techniek en inzicht het verschil kan maken op het veld.