×
Home Nieuws Livescore

Bergwijn schittert bij Al Ittihad met assist Benzema.

Bergwijn schittert bij Al Ittihad met assist Benzema.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 20:48 uur

Nieuwe sensatie Steven Bergwijn heeft direct zijn stempel gedrukt bij Al Ittihad. De voormalige Ajax-speler maakte een verbluffend debuut door binnen twee minuten een cruciale assist te leveren aan niemand minder dan Karim Benzema. De Franse spits wist de kans feilloos te benutten en schoot de bal prachtig in het net, waardoor Bergwijn meteen zijn waarde bewees voor zijn nieuwe club.

De supporters van Al Ittihad waren in extase door de snelle impact van Bergwijn, die met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie meteen indruk maakte. De samenwerking tussen Bergwijn en Benzema belooft veel goeds voor het team, aangezien de twee spelers al in hun eerste wedstrijd een dodelijk duo bleken te zijn.

Na zijn succesvolle debuut kijkt Bergwijn vol vertrouwen uit naar de rest van het seizoen bij Al Ittihad. Met zijn snelheid, dribbelvaardigheid en doelgerichtheid lijkt de Nederlandse aanvaller een belangrijke troef te zijn voor de club in de strijd om prijzen. De fans kunnen niet wachten om te zien wat Bergwijn nog meer in petto heeft en zijn nu al overtuigd van zijn toegevoegde waarde voor het team.