×
Home Nieuws Livescore

Thom Haye teleurgesteld: sc Heerenveen blokkeerde Como-transfer.

Thom Haye teleurgesteld: sc Heerenveen blokkeerde Como-transfer.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 20:32 uur

Voormalig sc Heerenveen-speler Thom Haye blijft teleurgesteld over het feit dat zijn gewenste transfer naar Como afgelopen winter niet doorging. De middenvelder, die momenteel uitkomt voor Almere City, onthulde dat de Friese club volgens hem een te hoge transfersom eiste. Haye had gehoopt op een overstap naar de Italiaanse club, maar zijn droom viel in duigen vanwege financiƫle struikelblokken.

Haye, die eerder zijn stempel drukte bij sc Heerenveen, heeft nog altijd moeite met de gang van zaken rondom zijn mislukte transfer. De middenvelder had zijn zinnen gezet op een avontuur bij Como, maar de onderhandelingen strandden op de vraagprijs van zijn voormalige werkgever. Ondanks zijn overstap naar Almere City blijft de gemiste kans op een buitenlands avontuur knagen bij de talentvolle speler.

De 25-jarige Haye kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd bij sc Heerenveen en de gemiste kans op een transfer naar Como. Hoewel hij nu zijn kwaliteiten laat zien bij Almere City, blijft de teleurstelling over het afketsen van de transfer naar de Italiaanse club aanwezig. Haye hoopt in de toekomst alsnog de stap naar het buitenland te kunnen maken en zijn ambities op een hoger niveau waar te maken.