×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles-trainer kritisch op Adekanye na wissel

Go Ahead Eagles-trainer kritisch op Adekanye na wissel
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 19:48 uur

Go Ahead Eagles-trainer Paul Simonis heeft zijn ongenoegen geuit over de reactie van Bobby Adekanye na zijn vervanging tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-2). Simonis liet weten dat hij niet te spreken was over de manier waarop Adekanye reageerde op zijn wissel. De coach benadrukte dat het laatste woord nog niet is gezegd over het incident en dat hij intern zal bespreken hoe hiermee om te gaan.

Naast de kwestie met Adekanye, heeft Simonis ook gesproken over de situatie rondom Victor Edvardsen. De trainer gaf aan dat er nog onduidelijkheid is over de toekomst van Edvardsen bij de club en dat er gesprekken gaande zijn om tot een oplossing te komen. Simonis benadrukte het belang van een goede teamspirit en harmonie binnen de selectie en zal er alles aan doen om eventuele strubbelingen op te lossen.

De uitspraken van Simonis zorgen voor de nodige opschudding binnen de club en onder de supporters. De fans van Go Ahead Eagles zijn benieuwd hoe de trainer de situatie met Adekanye en Edvardsen zal aanpakken en hopen op een snelle en constructieve oplossing. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de coach en het team om de rust en focus te bewaren in aanloop naar de volgende belangrijke wedstrijd.