×
Home Nieuws Livescore

Amsterdamse gemeente boos op Ajax-fans na protestactie

Amsterdamse gemeente boos op Ajax-fans na protestactie
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 18:16 uur

De gemeente Amsterdam heeft haar ongenoegen geuit over het recente protest van Ajax-supporters in de stad. De fans van de Amsterdamse voetbalclub besloten tot actie over te gaan nadat een wedstrijd van Ajax opnieuw werd afgelast vanwege politiestakingen. De gemeente, die verantwoordelijk is voor de veiligheid rondom evenementen, keurde het protest af en benadrukte het belang van de openbare orde.

Het protest van de Ajax-supporters zorgde voor opschudding in de stad, aangezien het niet de eerste keer was dat een wedstrijd van de club werd geannuleerd vanwege politieproblemen. De fans uitten hun frustratie door de straten van Amsterdam te trekken en hun ongenoegen te uiten over de gang van zaken. Dit leidde tot spanningen tussen de supporters en de autoriteiten, die de situatie nauwlettend in de gaten hielden.

De gemeente Amsterdam benadrukte het belang van een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat voetbalwedstrijden veilig en ordelijk kunnen plaatsvinden. Het is van groot belang dat supporters op een vreedzame manier hun stem kunnen laten horen, zonder dat dit leidt tot verstoring van de openbare orde. De gemeente zal dan ook in gesprek gaan met zowel de supporters als de politie om te zoeken naar oplossingen voor de ontstane problemen.