×
Home Nieuws Livescore

Henk Fraser onverschrokken ondanks nul punten RKC Waalwijk

Henk Fraser onverschrokken ondanks nul punten RKC Waalwijk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 18:08 uur

Trainer Henk Fraser blijft kalm onder de druk bij RKC Waalwijk, ondanks de moeilijke start van het seizoen. De club staat nog steeds op nul punten na vijf wedstrijden, maar Fraser laat weten dat hij niet bang is voor een mogelijke ontslag. De Waalwijkers hebben tot nu toe nog geen enkele overwinning behaald, maar de coach blijft vastberaden en gelooft in de kwaliteiten van zijn team.

Ondanks de teleurstellende resultaten is er geen sprake van paniek binnen de club. Fraser blijft positief en benadrukt dat het seizoen nog lang is en dat er genoeg tijd is om de situatie te verbeteren. De trainer is vastbesloten om samen met zijn spelers hard te blijven werken en te blijven geloven in een ommekeer.

Fraser benadrukt dat hij het vertrouwen van de clubleiding voelt en dat hij zich gesteund voelt in zijn aanpak. Hij is ervan overtuigd dat met de juiste focus en inzet de resultaten zullen verbeteren. De coach blijft rustig en gefocust en is vastbesloten om samen met zijn team de weg naar succes weer te vinden.