×
Home Nieuws Livescore

Willem II verslaat RKC Waalwijk overtuigend in Brabantse derby

Willem II verslaat RKC Waalwijk overtuigend in Brabantse derby
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 16:32 uur

In een zinderende Brabantse derby heeft Willem II overtuigend afgerekend met RKC Waalwijk. De Tilburgers lieten zien dat ze in topvorm verkeren door met maar liefst 3-0 te winnen van de ploeg van Henk Fraser. De supporters werden getrakteerd op een waar spektakelstuk, waarbij Willem II vanaf het begin de bovenliggende partij was.

Het was een wedstrijd waarin Willem II al snel liet zien dat ze de drie punten wilden pakken. Met verzorgd voetbal en scherpe aanvallen wisten ze RKC Waalwijk onder druk te zetten. De doelpunten konden dan ook niet uitblijven. De fans op de tribune werden opgewonden van het spel dat de Tilburgers op de mat legden en juichten bij iedere geslaagde aanval.

RKC Waalwijk daarentegen had het moeilijk en kon geen vuist maken tegen het sterke spel van Willem II. De ploeg van Henk Fraser kwam steeds meer in de problemen en kon geen antwoord vinden op het aanvallende geweld van de tegenstander. De 3-0 nederlaag was dan ook een bittere pil om te slikken voor de Waalwijkse formatie, die nu met de nodige zorgen naar de volgende wedstrijd zal kijken.

Al met al was het een prachtige overwinning voor Willem II, dat met deze zege laat zien dat ze serieus meedoen in de competitie. De spelers en de fans kunnen dan ook met trots terugkijken op deze Brabantse derby, waarin ze hun klasse en vechtlust hebben getoond.