×
Home Nieuws Livescore

Timber zorgt voor opschudding in Londense derby

Timber zorgt voor opschudding in Londense derby
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 16:16 uur

Tijdens de Londense derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal heeft Jurriën Timber voor de nodige opschudding gezorgd. De Nederlandse verdediger, die momenteel uitkomt voor Ajax, raakte verwikkeld in een stevig duel met Pedro Porro van Arsenal. Dit leidde tot een confrontatie met de doelman van Arsenal, Guglielmo Vicario. Timber, die ook voor het Nederlands elftal speelt, liet duidelijk merken dat hij niet gediend was van de acties van Vicario door hem stevig bij zijn shirt te grijpen.

De actie van Jurriën Timber wakkerde de vlammen van rivaliteit tussen Tottenham Hotspur en Arsenal verder aan. De Londense derby staat bekend om de intense strijd en de passie die beide clubs in het veld tonen. Timber, die bekend staat om zijn felle en vastberaden speelstijl, liet zien dat hij niet bang is om de confrontatie aan te gaan, zelfs niet met de doelman van de tegenpartij.

De beelden van Jurriën Timber die Guglielmo Vicario bij zijn shirt grijpt, zullen ongetwijfeld nog lang worden besproken in de voetbalwereld. De actie van de jonge Nederlandse verdediger voegde een extra dimensie toe aan de al beladen derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal. Het is duidelijk dat Timber niet bang is om zijn mannetje te staan en zijn emoties op het veld te tonen, zelfs als dat betekent dat hij in conflict komt met zijn tegenstanders.