×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem bekritiseert Priske: 'Feyenoord lijkt kleuterklas'

Van Hanegem bekritiseert Priske: 'Feyenoord lijkt kleuterklas'
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 16:08 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske staat onder vuur van clublegende Willem van Hanegem. De voormalige middenvelder uit zijn zorgen over de matige kwaliteit van het spel bij de Rotterdammers en bekritiseert Priske voor het omvormen van het team tot een 'kleuterklas'. Van Hanegem, die bekend staat om zijn scherpe analyses, uitte zijn ongenoegen over de gang van zaken bij de club.

De kritiek van Van Hanegem komt op een moment dat Feyenoord wisselvallige resultaten boekt in de Eredivisie. De club uit Rotterdam presteert ondermaats en lijkt moeite te hebben om consistent te spelen onder leiding van Priske. De uitspraken van de clublegende zorgen voor opschudding binnen de Feyenoord-familie en roepen vragen op over de toekomst van de Deense trainer.

Priske zelf heeft nog niet gereageerd op de harde woorden van Van Hanegem, maar de druk op de trainer neemt toe naarmate de kritiek toeneemt. Met supporters die ontevreden zijn over het vertoonde spel en clubiconen die openlijk twijfelen aan zijn capaciteiten, staat Priske voor een uitdagende periode bij Feyenoord. Het is afwachten hoe de trainer en het team zullen reageren op deze kritieke situatie.