×
Home Nieuws Livescore

Wassim Essanoussi verruilt Helmond Sport voor Feyenoord

Wassim Essanoussi verruilt Helmond Sport voor Feyenoord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 14 september 2023 19:08 uur

Volgens een recente publicatie van een anonieme bron, lijkt het erop dat er een opmerkelijke transfer op komst is voor de negentienjarige voetballer Wassim Essanoussi. Het gerucht gaat dat Essanoussi zijn huidige club Helmond Sport zal verlaten om zich aan te sluiten bij Feyenoord, een van de topclubs in Rotterdam.

Hoewel de berichtgeving nog niet officieel bevestigd is, beweert de betrouwbare bron dat Essanoussi donderdagavond al gepresenteerd zal worden als nieuwe aanwinst van Feyenoord. Het talentvolle jonge talent heeft onlangs met succes de proefperiode bij het Onder-21 team van Feyenoord doorlopen, wat hem een contractaanbieding heeft opgeleverd.

Op dit moment zijn Essanoussi en Feyenoord naar verluidt in gesprek over de details van het profcontract, waaronder de duur ervan. Het is duidelijk dat Feyenoord potentie ziet in de jonge aanvaller, ondanks zijn minder succesvolle prestaties bij Helmond Sport en VVV-Venlo in de afgelopen jaren.

De mogelijke komst van Essanoussi naar Feyenoord is een verrassende zet, gezien zijn eerdere prestaties. Desondanks lijkt de Rotterdamse topclub vertrouwen te hebben in zijn potentieel en biedt hem de kans om zijn droomtransfer te maken. Het is afwachten hoe Essanoussi zich zal ontwikkelen bij Feyenoord en of hij zijn belofte kan waarmaken op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.