×
Home Nieuws Livescore

Zorgen om vormdip Santiago Gimenez na gelijkspel Feyenoord.

Zorgen om vormdip Santiago Gimenez na gelijkspel Feyenoord.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 13:32 uur

Zaterdagavond was het opnieuw geen succesvolle wedstrijd voor Santiago Gimenez, de 23-jarige spits van Feyenoord. In het Eredivisie-duel tegen FC Groningen wist hij geen doelpunten te maken en kon hij zijn stempel niet drukken op de wedstrijd die eindigde in een gelijkspel van 2-2. Dit zorgt voor toenemende zorgen bij zowel Mario Been als Kees Kwakman over de aanhoudende vormdip van Gimenez.

De Argentijnse spits, die in het verleden al indruk heeft gemaakt met zijn doelpunten, lijkt momenteel moeite te hebben om zijn vorm terug te vinden. Zijn prestaties op het veld zijn niet meer van het niveau dat van hem verwacht wordt en dit baart zorgen bij zowel de fans als de technische staf van Feyenoord. Gimenez lijkt het vertrouwen in zijn eigen kunnen te verliezen en dat is zorgwekkend voor de Rotterdamse club.

Mario Been, voormalig trainer van Feyenoord, en Kees Kwakman, voetbalanalist, hebben publiekelijk hun zorgen geuit over de situatie van Gimenez. Ze benadrukken het belang van een goede vorm voor een spits en hopen dat de Argentijn snel zijn draai weer kan vinden. De druk op Gimenez neemt toe nu zijn prestaties achterblijven en het is aan hem om te laten zien dat hij zijn kwaliteiten nog steeds kan laten gelden in het shirt van Feyenoord.