×
Home Nieuws Livescore

Marinus Dijkhuizen diep geraakt door ontslag bij Excelsior.

Marinus Dijkhuizen diep geraakt door ontslag bij Excelsior.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 12:48 uur

Voormalig Excelsior-trainer Marinus Dijkhuizen heeft openhartig gesproken over zijn gevoelens na zijn gedwongen vertrek bij de club. De ervaren coach gaf toe dat hij 'helemaal kapot geweest' is van zijn ontslag bij de Kralingers. Dijkhuizen, die momenteel zonder club zit, werd deze zomer aan de kant gezet nadat Excelsior degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie.

Het onverwachte einde van zijn tijd bij Excelsior heeft diepe sporen nagelaten bij Dijkhuizen, die met hart en ziel aan de club verbonden was. De degradatie naar de lagere divisie was een harde klap voor zowel de trainer als de supporters van Excelsior. Dijkhuizen heeft laten weten dat hij tijd nodig heeft gehad om het ontslag te verwerken en om zichzelf weer op te laden voor een nieuwe uitdaging in zijn trainerscarrière.

Desondanks blijft Marinus Dijkhuizen vastberaden en kijkt hij vol vertrouwen naar de toekomst. De coach is vastbesloten om zijn passie voor het vak voort te zetten en is op zoek naar een nieuwe club waar hij zijn kwaliteiten kan laten zien. Ondanks de teleurstelling van zijn vertrek bij Excelsior, is Dijkhuizen vastbesloten om sterker terug te komen en zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.