×
Home Nieuws Livescore

Aad de Mos: Andere spelers verdienen kans boven Klaassen

Aad de Mos: Andere spelers verdienen kans boven Klaassen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 12:32 uur

Voormalig Ajax-trainer Aad de Mos heeft zijn bedenkingen geuit over een mogelijke terugkeer van Davy Klaassen bij de Amsterdamse club. De ervaren coach is van mening dat het tijd is voor andere spelers om de kans te krijgen om zich te bewijzen in het rood-witte shirt. Klaassen, die eerder al succesvol was bij Ajax voordat hij naar Everton vertrok, wordt al enige tijd gelinkt aan een mogelijke terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA.

De Mos benadrukt het belang van het geven van kansen aan jonge talenten en het creëren van een gezonde concurrentiestrijd binnen de selectie. Hij gelooft dat het continu vasthouden aan bekende namen zoals Klaassen de ontwikkeling van andere spelers kan belemmeren. De oud-trainer is van mening dat het tijd is voor vernieuwing en frisse impulsen in het team, om zo de concurrentie en het niveau binnen de selectie op te schroeven.

Hoewel De Mos erkent dat Klaassen een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn voor Ajax, is hij van mening dat het belangrijk is om te blijven investeren in de jeugdopleiding en talenten uit eigen gelederen een kans te geven. De discussie over de eventuele terugkeer van Klaassen zal ongetwijfeld nog voortduren, maar de visie van Aad de Mos benadrukt het belang van een evenwichtige en strategische aanpak in het bouwen van een succesvol team.