×
Home Nieuws Livescore

AZ-doelman Rome-Jayden baalt van tegentreffer in recordzege.

AZ-doelman Rome-Jayden baalt van tegentreffer in recordzege.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 09:48 uur

AZ-doelman Rome-Jayden Owuso-Oduro is teleurgesteld over de tegendoelpunt die hij incasseerde tijdens het duel tegen SC Heerenveen. Ondanks zijn frustratie kon de jonge goalie toch genieten van de historische overwinning van zijn team. De Alkmaarders behaalden namelijk een recordzege door met maar liefst 9-1 te winnen van de Friezen. Een prestatie die zeker de boeken in zal gaan als een van de meest indrukwekkende overwinningen van AZ.

Naast zijn prestaties op het veld, heeft Owuso-Oduro ook te maken met de aandacht van de Ghanese voetbalbond. De doelman heeft onlangs een belletje ontvangen van de bond, wat zijn toekomst in het internationale voetbal zou kunnen beïnvloeden. Het is duidelijk dat de jonge keeper serieus wordt genomen, zowel binnen als buiten Nederland.

Met zijn talent en doorzettingsvermogen lijkt Rome-Jayden Owuso-Oduro een veelbelovende toekomst tegemoet te gaan. Zijn teleurstelling over het tegendoelpunt zal hem alleen maar motiveren om nog harder te werken en zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. De fans van AZ kunnen zich verheugen op nog meer spectaculaire optredens van deze getalenteerde doelman in de toekomst.