×

Troy Parrott schittert met vier goals in recordzege AZ.

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 07:32 uur

De Ierse spits Troy Parrot straalde van geluk na de indrukwekkende tweede helft van AZ tegen SC Heerenveen, waarbij de Alkmaarders maar liefst zeven keer het net wisten te vinden. Parrot speelde een glansrol door maar liefst vier keer te scoren tijdens de recordzege van zijn team. Met zijn doelpunten liet de jonge aanvaller zien over een scherpe neus voor de goal te beschikken en bewees hij zijn waarde voor het team van trainer Pascal Jansen. De supporters van AZ werden getrakteerd op een waar spektakelstuk in het AFAS Stadion, waar Parrot en zijn medespelers schitterden in een weergaloze tweede helft.

De overwinning van AZ op SC Heerenveen met 9-1 zal nog lang in het geheugen gegrift blijven van de fans, mede dankzij de uitmuntende prestatie van Troy Parrot. De jonge spits toonde zijn klasse door keer op keer gevaarlijk te zijn voor het doel van de tegenstander en beloonde zijn team met doelpunten op cruciale momenten. Met zijn ongekende scoringsdrift liet Parrot zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor AZ en dat hij in topvorm verkeert.

Na afloop van de wedstrijd kon Troy Parrot zijn geluk niet op en bedankte hij zijn teamgenoten voor hun geweldige support. De Ierse spits prees de teamspirit en het harde werk van het hele team, wat resulteerde in een historische overwinning voor AZ. Met zijn vier doelpunten in één wedstrijd heeft Parrot zijn naam definitief gevestigd in de Eredivisie en bewezen dat hij een geduchte aanvaller is om rekening mee te houden. De supporters van AZ kunnen trots zijn op de prestatie van hun team en kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft onder leiding van de talentvolle Troy Parrot.