×
Home Nieuws Livescore

Van Persie trots ondanks zware nederlaag sc Heerenveen

Van Persie trots ondanks zware nederlaag sc Heerenveen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 02:00 uur

Voormalig topspits Robin van Persie heeft zijn steun uitgesproken voor de spelers van sc Heerenveen, ondanks de zware 9-1 nederlaag die de ploeg zaterdagavond leed tegen AZ. Als kersverse coach van de Friese club is Van Persie vastbesloten om niet overhaast grote veranderingen door te voeren. De ervaren voetballer, die nu zijn eerste stappen zet in het trainersvak, gelooft in de potentie van zijn team en is vastberaden om samen met hen te werken aan verbetering.

Ondanks de teleurstellende uitslag tegen AZ, blijft Van Persie optimistisch over de toekomst van sc Heerenveen. De voormalige Oranje-international benadrukt het belang van stabiliteit en vertrouwen in het proces van wederopbouw. Met zijn ervaring als speler op het hoogste niveau en zijn passie voor het spel, is Van Persie vastbesloten om zijn kennis en visie over te brengen op de spelersgroep en zo samen te bouwen aan een sterkere en veerkrachtigere ploeg.

Hoewel de zware nederlaag tegen AZ ongetwijfeld een harde klap was voor sc Heerenveen, ziet Van Persie dit als een leermoment en een kans om te groeien. De coach benadrukt het belang van hard werken, discipline en teamgeest als fundamenten voor succes in het voetbal. Met zijn vastberadenheid en positieve instelling hoopt Van Persie de spelers van sc Heerenveen te inspireren en te motiveren om samen te streven naar betere prestaties en resultaten in de toekomst.