×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord negen punten achter PSV, Priske realistisch

Feyenoord negen punten achter PSV, Priske realistisch
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 01:56 uur

Feyenoord heeft na het gelijkspel tegen FC Groningen een achterstand van negen punten op koploper PSV in de Eredivisie. De Rotterdamse ploeg slaagde er niet in om de volle drie punten te pakken in Groningen, waardoor de kloof met de Eindhovenaren groter is geworden. Trainer Brian Priske gaf na afloop van de wedstrijd toe dat het lastig is om naar PSV te kijken en zich te richten op hun prestaties, gezien de aanzienlijke achterstand.

Het gelijke spel tegen Groningen betekent een nieuwe tegenslag voor Feyenoord, dat graag wil meestrijden om de titel in de Eredivisie. Met nog een aantal wedstrijden te gaan in het seizoen zal de ploeg van Priske alles op alles moeten zetten om de achterstand op PSV te verkleinen en zo nog kans te maken op het kampioenschap. De druk ligt nu meer dan ooit op de schouders van de spelers en de technische staf van Feyenoord.

Ondanks de teleurstelling over het puntenverlies tegen Groningen blijft Priske realistisch en weet hij dat het geen zin heeft om constant naar PSV te kijken. De focus moet liggen op de eigen prestaties en het stap voor stap verbeteren van het spel van Feyenoord. Met nog belangrijke duels voor de boeg zal de mentale veerkracht van de spelers getest worden en zal het erop aankomen om te blijven geloven in een mogelijke comeback in de titelrace.