×
Home Nieuws Livescore

Van der Hart en Brouwers verdedigen Van Persie-stijl Heerenveen

Van der Hart en Brouwers verdedigen Van Persie-stijl Heerenveen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 01:48 uur

In een opmerkelijke wending hebben Mickey van der Hart en Luuk Brouwers zich uitgesproken ter verdediging van de speelstijl van Robin van Persie bij sc Heerenveen. Ondanks de vernietigende nederlaag van de Friezen tegen AZ (9-1) afgelopen zaterdag, bleef het team vasthouden aan dezelfde tactiek. Deze vastberadenheid van de coach leidde tot een golf van kritiek vanuit verschillende hoeken.

Van der Hart en Brouwers, beiden spelers van sc Heerenveen, benadrukten dat het belangrijk is om trouw te blijven aan de visie van de coach, zelfs in moeilijke tijden. Ze prezen de vastberadenheid en het geloof van Van Persie in de gekozen speelwijze, ondanks de zware tegenslag tegen AZ. De spelers benadrukten dat het team als geheel achter de coach staat en vastbesloten is om samen door deze uitdagende periode heen te komen.

Hoewel de kritiek op de speelstijl van sc Heerenveen na de zware nederlaag niet mals was, lijkt het team vastbesloten om vast te houden aan hun principes. Van Persie's vastberadenheid en geloof in zijn aanpak worden gesteund door zijn spelers, die vastbesloten zijn om samen te werken aan een ommekeer. Het is duidelijk dat ondanks de tegenslagen, het team van sc Heerenveen vastbesloten is om hun koers te handhaven en te blijven strijden voor verbetering.