×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer en speler geconfronteerd met gefluit na gelijkspel

Feyenoord-trainer en speler geconfronteerd met gefluit na gelijkspel
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 01:32 uur

Feyenoord heeft zaterdagavond een voorsprong van 0-2 uit handen gegeven tegen FC Groningen, waardoor de wedstrijd eindigde in een gelijkspel van 2-2. De teleurstelling was voelbaar bij de Rotterdamse club, vooral omdat dit niet de eerste keer was dat ze punten verspeelden na een voorsprong. Na afloop van de wedstrijd werden trainer Brian Priske en verdediger Gernot Trauner geconfronteerd met kritiek van het publiek in De Kuip.

Tijdens de persconferentie na de wedstrijd werd er ingegaan op het gefluit van de supporters, met name gericht op het moment waarop de spelers na het laatste fluitsignaal in een kringetje bij elkaar kwamen. Dit gebaar leidde tot ontevredenheid bij de fans, die eerder al kritiek hadden geuit na een soortgelijke actie na de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Trainer Brian Priske en Gernot Trauner probeerden de situatie te verduidelijken en benadrukten dat de eenheid binnen het team belangrijk is, ondanks de teleurstellende resultaten. De druk neemt toe voor Feyenoord, dat nu moet werken aan het vasthouden van voorsprongen en het verbeteren van de prestaties om de supporters weer voor zich te winnen. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn voor de club om het tij te keren en de kritiek te doen verstommen.