×
Home Nieuws Livescore

Gernot Trauner maakt comeback bij Feyenoord na afwezigheid

Gernot Trauner maakt comeback bij Feyenoord na afwezigheid
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 01:08 uur

Na een periode van afwezigheid maakte Gernot Trauner afgelopen zaterdagavond zijn langverwachte comeback in het Feyenoord-elftal. De Oostenrijkse verdediger kreeg na de rust speeltijd tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen, die eindigde in een gelijkspel van 2-2. Na afloop van de wedstrijd nam Trauner de tijd om terug te kijken op de moeilijke periode die hij heeft doorgemaakt.

Trauner, die eerder dit seizoen kampte met blessureleed, was opgelucht om eindelijk weer het Feyenoord-shirt te kunnen dragen en zijn team te kunnen helpen op het veld. De verdediger gaf aan dat het een zware tijd was geweest, maar dat hij hard had gewerkt om terug te keren en weer van waarde te kunnen zijn voor het team.

De Oostenrijker bedankte zijn medespelers, de staf en de fans voor hun steun gedurende zijn revalidatieperiode. Trauner benadrukte dat hij vastbesloten is om nu weer volledig fit en scherp te zijn, zodat hij het team kan ondersteunen in de resterende wedstrijden van het seizoen. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Trauner een belangrijke rol te spelen in de jacht van Feyenoord op succes in zowel de nationale competitie als in Europees verband.