×
Home Nieuws Livescore

Late treffer van Balard bezorgt Fortuna Sittard horroravond

Late treffer van Balard bezorgt Fortuna Sittard horroravond
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 00:56 uur

In een spectaculaire wending van wat aanvankelijk een doelpuntloze wedstrijd leek te worden, eindigde het 'Avondje NAC' in een nachtmerrie voor Fortuna Sittard. De Limburgse ploeg werd in de slotminuten verslagen door NAC, met een late goal van Maximilien Balard die de thuisploeg naar een 1-0 overwinning leidde.

Het duel begon met beide teams die vastberaden waren om de overhand te krijgen, maar lange tijd leek het erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. Echter, in de laatste momenten van de wedstrijd brak NAC de ban en zorgde voor een onvergetelijke ontknoping.

De supporters van NAC werden getrakteerd op een zenuwslopende avond vol spanning en sensatie, terwijl de fans van Fortuna Sittard teleurgesteld huiswaarts keerden na de late tegentreffer. De overwinning betekende een belangrijke stap voor NAC in hun streven naar succes in het seizoen, terwijl Fortuna Sittard met lege handen achterbleef.

Met deze dramatische ontknoping zal de wedstrijd tussen NAC en Fortuna Sittard nog lang in het geheugen gegrift blijven als een avond vol onverwachte wendingen en emotionele ups en downs.