×
Home Nieuws Livescore

Quinten Timber teleurgesteld na gelijkspel Feyenoord bij FC Groningen

Quinten Timber teleurgesteld na gelijkspel Feyenoord bij FC Groningen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 00:48 uur

Feyenoord-middenvelder Quinten Timber is teleurgesteld na het gelijkspel van zijn team tegen FC Groningen. De Rotterdammers stonden lange tijd met 2-0 voor, maar zagen hun voorsprong in de slotfase verdampen. Timber, die een belangrijke rol speelde in het middenveld, baalt van het puntenverlies en het feit dat Feyenoord slechts één punt overhield aan het duel.

Het duel begon goed voor Feyenoord, dat al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam. Met goed spel wisten de Rotterdammers de voorsprong uit te breiden naar 2-0, maar in de slotfase ging het mis. FC Groningen wist terug te komen tot 2-2, waardoor Feyenoord genoegen moest nemen met een gelijkspel.

Timber, die zichzelf als een belangrijke schakel in het team ziet, baalt van het feit dat Feyenoord niet met drie punten naar huis kon gaan. De middenvelder benadrukt het belang van het vasthouden van een voorsprong en het voorkomen van onnodig puntenverlies. Feyenoord zal nu moeten werken aan het verbeteren van hun spel om in de toekomst dergelijke situaties te voorkomen.