×
Home Nieuws Livescore

Priske teleurgesteld na late comeback FC Groningen tegen Feyenoord.

Priske teleurgesteld na late comeback FC Groningen tegen Feyenoord.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 00:40 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske baalt als een stekker na het gelijkspel van zijn ploeg tegen FC Groningen. De Rotterdammers leken lange tijd op weg naar een overwinning in het Hoge Noorden, nadat ze een comfortabele 0-2 voorsprong hadden opgebouwd. Echter, tot grote frustratie van Priske, wist Groningen in de slotfase terug te komen en de stand gelijk te trekken.

Na afloop van de wedstrijd uitte Priske zijn teleurstelling over het feit dat Feyenoord de voorsprong uit handen had gegeven. De Deense trainer benadrukte het belang van het vasthouden van een voorsprong en het controleren van de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal. Priske zal ongetwijfeld met zijn spelers de beelden van de wedstrijd analyseren om te kijken waar het misging en hoe ze dit in de toekomst kunnen voorkomen.

Het gelijke spel tegen Groningen betekent dat Feyenoord kostbare punten heeft laten liggen in de strijd om de bovenste plekken in de Eredivisie. Priske en zijn team zullen zich nu moeten focussen op de komende wedstrijden om de teleurstelling van dit resultaat om te zetten in een positieve motivatie om sterker terug te komen.