×

Brynjolfur Willumsson redt FC Groningen met twee goals.

Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 15 september 2024 00:24 uur

In een zinderende wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord wist Brynjolfur Willumsson zijn stempel te drukken en zijn team een kostbaar punt te bezorgen. De IJslandse invaller kwam in actie toen zijn ploeg met 0-2 achter stond en wist met twee doelpunten de stand gelijk te trekken, tot grote vreugde van de Groningse fans.

Met nog ruim tien minuten op de klok wist Willumsson zijn eerste treffer van de avond te maken, waarmee hij de hoop op een resultaat levend hield voor FC Groningen. Zijn doelpunt zorgde voor een golf van enthousiasme in het stadion en gaf de thuisploeg de broodnodige energie om door te blijven vechten.

Maar het was pas in blessuretijd dat Willumsson zijn heldenstatus definitief bevestigde. Met een tweede doelpunt wist hij de gelijkmaker binnen te werken, tot grote vreugde van de Groningse aanhang die uit hun dak ging van blijdschap. De onverzettelijkheid en vastberadenheid van Willumsson zorgde ervoor dat FC Groningen een punt overhield aan een lastig thuisduel tegen Feyenoord.